I. Despre Noi

Serviciul https://www.tehnoindustrial.ro/ este oferit de TEHNO INDUSTRIAL S.A. cu sediul in Punctul de Lucru : Str. Aviator Petre Cretu, nr 20A, Sector 1, Bucuresti inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/1964/1995, avand cod unic deinregistrare RO7094541, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Punctul de Lucru : Str. Aviator Petre Cretu, nr 20A, Sector 1, Bucuresti .

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
[email protected] – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, etc.;
[email protected] – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 021 318 22 91
Prin fax la numarul: –

II. Despre
este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul , precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice altemateriale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusivimagini, texte, interfete, formulare) ale fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a , atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a si a Politicii deConfidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractualaa raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii deConfidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile .
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de amodifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea deproduse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al va vom solicita o serie dedate personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului . De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cuprivire la informatiile colectate de , cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

 • identificarea si alegerea produselor
 • inregistrarea dvs. ca utilizator al
 • efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transferbancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
 • livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
  Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe , sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselorafisate pe reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale decumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarelemetode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Taxele de livrare sunt dupa cum urmeaza:

-in Bucuresti – 18RON

-in tara – 18RON

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul printransfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul\\”Comanda acum\\”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand \\”Pasul urmator\\”. Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o actura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa [email protected], in maximum 24 de ore.

IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service.

X. Descrierea si returnarea produselor
depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

 • de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
 • de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
  Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
 • certificate de garantie extinsa;

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii,comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe , transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe ,cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale .
are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge,orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: [email protected], sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentulcontract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheiereasi executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselorelectronice.
Termenii si conditiile se supun legislatiei romane. In caz delitigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul .In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei
isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificariasupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul , fara oinstiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul au caracter informativ si pot exista diferente intreacestea si produs.